تفاوت اصلی سس گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی طبیعت 800 گرمی در قوام و طعم آنهاست. سس گوجه فرنگی از گوجه فرنگی های پوره شده با مواد معطر تهیه می شود که به آن قوام نازکی با ادویه هایی می دهد.
از طرف دیگر، رب گوجه فرنگی پوره گوجه فرنگی است که به قوام غلیظی بدون هیچ ماده دیگری تبدیل شده است.
سس و رب گوجه فرنگی به دلیل تفاوت طعمی که دارند کاربردهای متفاوتی نیز دارند. در این مقاله همه چیزهایی که باید در مورد این موضوع بدانید بحث می شود و دستور العملی سریع و آسان برای تهیه سس و رب گوجه فرنگی ارائه می شود.
تفاوت اصلی سس گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی در قوام و طعم آنهاست. سس گوجه فرنگی از گوجه فرنگی های پوره شده با مواد معطر تهیه می شود که به آن قوام نازکی با ادویه هایی می دهد.
از طرف دیگر، رب گوجه فرنگی پوره گوجه فرنگی است که به قوام غلیظی بدون هیچ ماده دیگری تبدیل شده است.
سس و رب گوجه فرنگی به دلیل تفاوت طعمی که دارند کاربردهای متفاوتی نیز دارند. در این مقاله همه چیزهایی که باید در مورد این موضوع بدانید بحث می شود و دستور العملی سریع و آسان برای تهیه سس و رب گوجه فرنگی ارائه می شود.
سس گوجه فرنگی طعمی شبیه گوجه فرنگی تازه دارد و قوام رقیق و روان دارد. با جوشاندن گوجه فرنگی تازه تا زمانی که طعم خام خود را از دست بدهند درست می شود. اکثر سس ها مواد اضافی مانند سبزی، ادویه جات ترشی جات، پودر پیاز، نمک و فلفل را اضافه می کنند.
رب گوجهفرنگی قوام غلیظی با طعم گوجهفرنگی بسیار غلیظ و پررنگ دارد که شبیه به گوجهفرنگیهای خشک شده در آفتاب است. هدف آن ارائه طعم غنی و اومامی به ظروف است. رب با پختن آهسته گوجه فرنگی های بدون دانه درست می شود.
سس گوجه فرنگی را می توان بدون پختن به غذا اضافه کرد. رب باید پخته شود تا طعم شدید گوجه فرنگی را رام کند.