یکی از اصلی ترین دلایلی که آلو بخارا در بازار انتخاب مناسبی برای ترکیب هر رژیم غذایی سالم است ، افزایش تحرک روده و بهبود عملکرد گوارشی است.
با توجه به محتوای فیبر بالا ، آلوها دارای خواص ملین هستند که باعث می شود میزان مصرف آنها برای درمان یبوست عالی باشد. آب آلو ، شبیه به آلو بوخارا ، طرفداران زیادی دارد و می تواند التهاب دستگاه گوارش را تسکین دهد و در نتیجه از یبوست جلوگیری کند.
آنتی اکسیدان های موجود در Aloo Bukhara ، از جمله لوتئین و زایکسانتین ، به راحتی رادیکال های آزاد در بدن را خنثی کرده و اثرات منفی آنها را از بین می برند و از استرس اکسیداتیو جلوگیری می کنند. رادیکال های آزاد می توانند باعث دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن شوند.
مصرف آلوها خطر ابتلا به AMD را کاهش می دهد و دید و سلامت چشم شما را بهبود می بخشد تا بتوانید بدون توجه به سن خود ، دید واضح تری داشته باشید. آلو همچنین بدن ویتامین A و بتاکاروتن را تأمین می کند.
Aloo Bukhara حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان ها است که می تواند با مهار فعالیت رادیکال آزاد و تسکین استرس اکسیداتیو ، از انواع مختلف سرطان از جمله سرطانهای پستان و کبد جلوگیری کند. مطالعات بیشتری در مورد خصوصیات ضد سرطان آلوها لازم است.
Aloo Bukhara و Health Bone بدن انسان برای رشد و ایجاد ساختار استخوان سالم به مواد مغذی ، نمک و مواد معدنی احتیاج دارد.
آلوها می توانند از پوکی استخوان جلوگیری کرده و خطر ابتلا به بیماری های مختلف استخوان را کاهش دهند. هنگامی که کلسیم و مواد معدنی کافی در جریان خون وجود ندارد ، بدن کلسیم را از استخوان های شما بیرون می کشد ، که اسکلت را تضعیف می کند و آن را مستعد شکستگی می کند.
مصرف Aloo Bukhara بدن شما را کلسیم و مواد معدنی لازم را در اختیار شما قرار می دهد. مطالعات بی شماری آلوها را با سلامت استخوان ، به ویژه در یائسگی مرتبط کرده است. این امر به این دلیل است که آلوها منبع غنی از ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها هستند که به جلوگیری از انحطاط استخوان کمک می کنند و محتوای بور آنها نقش مهمی در حفظ تراکم استخوان دارد.